Wij investeren in vastgoed

Tortuga Capital is een beleggingsfonds. Wij specialiseren ons in het aankopen van vastgoedobjecten, als lange termijninvestering. Dat doen wij, al dan niet in gezamenlijke participatie, voor een selecte groep beleggers. Ter uitbreiding van onze portefeuille zijn wij doorlopend op zoek naar acquisities van met name verhuurde woningen in Rotterdam en omstreken. Daarbij richten we ons op projecten van 1 tot 20 miljoen Euro en daarmee op volledige panden, portieken, blokken of complexen.   

 

WAAROM
HET BESTE?

Onze beleggers willen voorzien worden van kwalitatief goede investeringsmogelijkheden. Vastgoedeigenaren willen alleen objecten verkopen in de wetenschap de beste transactie te sluiten, met het gemak van een soepel, snel en professioneel traject. In beide behoeften werd nog niet voldoende voorzien: daarom is Tortuga Capital opgericht, en precies daarin willen wij de beste zijn.

Wij staan voor

Geen externe financiering

Altijd rechtstreeks contact met uw contactpersoon

24/7 bereikbaar via het kanaal dat u prettig vindt

Wij werken met vaste partners die snel leveren conform geoptimaliseerde werkwijzen

Wij doen ons huiswerk en vragen u alleen wat anderszins niet beschikbaar is

Bezichtiging wanneer het u uitkomt

 

WAAROM
ROTTERDAM?

De oprichter en aandeelhouders van Tortuga Capital dragen Rotterdam een warm hart toe. Een stad in ontwikkeling, een plek die van aanpakken houdt, en de plaats waar ons kantoor is gevestigd. Dat Rotterdam zeer bekend terrein is, zien we als een voordeel. We weten daardoor namelijk wat de beste investeringsmogelijkheden zijn en kunnen hiervoor realistische voorwaarden bieden.

Hoe wij dat aanpakken?